Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Declaraţia lui Streleţ după şedinţa Consiliului politic al PLDM

16 oct. 2015,, 14:46   Politică
4227 3

Foto: mesaj.md

Partidul Liberal Democrat din Moldova rămîne la guvernare şi va veni cu iniţiative incomode pentru unii parteneri de coaliţie. Anunţul a fost făcut de liderul PLDM, Valeriu Streleţ, după şedinţa Consiliului politic al partidului.

"Evenimentele de ieri au fost regizate şi selective. Se cer acţiuni ferme pentru a scoate Moldova dintr-un cerc vicios, din captivitate. O putem face împreună, participînd la guvernare şi formulînd cerinţe ferme de reformă. În funcţe de executarea lor vom vedea ce facem. PLDM rămîne la guvernare şi va veni cu iniţiative incomode pentru unii parteneri de coaliţie", a subliniat liderul PLDM.

Totodată, Streleţ a menţionat că PLDM va începe să acţioneze în maniera mîinilor dezlegate. "Am avut discuţii complexe, cu emoţii, că se cer schimbări profunde în Republica Moldova. De deciziile noastre depinde viitorul", a menţionat Streleţ.

Ulterior, Serviciul de presă al Guvernului a anunţat că premierul Valeriu Streleţ va susţine la ora 15.00 un briefing de presă.

Vlad Filat a anunțat ieri la tribuna Parlamentului că Valeriu Streleț va prelua conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova. Asta după ce liberal-democratul Vlad Filat a rămas fără imunitate parlamentară.

Totodată, la scurt timp după ce deputatul PLDM, Vlad Filat, a fost escortat la CNA,premierul Valeriu Streleţ a anunțat ca nu va demisiona. El a mai spus că-şi va face datoria conform legii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?