Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Dodon: Nu vor fi confruntări între protestatari!

13 oct. 2015,, 13:30   Politică
2701 1
Додон: Сталкивание лбами не пройдёт!
Foto: noi.md
Comentînd tentativele autorităților de a-i certa pe protestatari între ei, Igor Dodon a declarat că nu vor fi confruntări între adepții socialiștilor și cei ai lui Renato Usatîi. Președintele PSRM a făcut această declarație în cadrul unei conferințe de presă, informează NOI.md.

Igor Dodon a confirmat că între adepții PSRM și cei ai Partidului Nostru există diferență de ideologie și viziuni asupra situației politice. „Dar noi avem un scop comun: demisia unor figuri cheie și alegeri parlamentare anticipate”, a subliniat deputatul.
Liderul socialiștilor moldoveni nu exclude posibilitatea unirii cu alte forțe politice în cazul desfășurării unor alegeri parlamentare anticipate. Potrivit lui Dodon, „au trecut acele timpuri cînd un partid putea obține majoritatea în Parlament și stabili cursul politic al țării”. „PSRM, ca orice alt partid adecvat, are nevoie de parteneri. Noi sîntem dispuși să examinăm posibilitatea de colaborare cu forțele care vor dori acest lucru”, a spus Dodon.

Amintim că protestatarii intenționează să blocheze, pe 15 octombrie, Parlamentul. Manifestanții cer demisia președintelui țării și a mai multor figuri cheie în stat, precum și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate. Președintele PSRM, Igor Dodon, a dat asigurări că „blocarea Parlamentului va avea loc în cadrul legii”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?