X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Blocajul de pe bulevardul Ștefan cel Mare a adus pagube companiilor de transport public (VIDEO)

12 oct. 2015,, 13:12   Capitala
3850 2

Blocajul de pe bulevardul Ștefan cel Mare a adus pagube companiilor de transport public
Foto: point.md

Blocajul creat astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt din capitală a creat probleme nu numai pasagerilor, dar și companiilor de transport, relatează NOI.md.

Din cauza acestei blocade, potrivit directorului Regiei Transport Electric (RTEC), Gheorghe Morgoci, a fost nevoie de redirecționarea transportului electric. „Este un foarte mare disconfort, o foarte mare dereglare a circulației. Orarul, practic, nu se respectă. Am redirecționat transportul pe strada București, M. Kogălniceanu, M. Viteazul, Columna și în continuare circulăm la maximum. Este foarte greu să ajungi dintr-un capăt de oraș în celălalt”, a declarat Morgoci.

Sursa citată a menționat că situația de astăzi a provocat Regiei prejudicii majore, care urmează a fi analizate, și la final va fi calculată suma despăgubirilor.

Însă nu numai troleibuzele au avut de suferit. Directorul Î.M. „Parcul urban de autobuze”, Iacob Capcelea, a specificat că și ei au fost nevoiți să redirecționeze autobuzele. Nici aici nu s-a trecut fără pagube materiale.

Directorii acestor două întreprinderi au spus că în urma calculelor efectuate pe marginea despăgubirilor, vor căuta și vinovatul, care va trebui să răspundă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?