Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Au fost anunțate băncile în care sînt transferate depozitele din băncile problematice

12 oct. 2015,, 12:30   Economie
3506 1

Названы банки, в которые переведены депозиты из проблемных банков
Foto: europeanul.org

Depozitele care nu au fost solicitate de clienții celor trei bănci care urmează să fie lichidate („Bаncа de Economii”, „Bаncа Socială” și „Unibank”) se transferă în mod centralizat către „Victoriabank”, „Moldindconbank”, „FinComBank”, „Comertbank” și „EuroCreditBank”, cu păstrarea condițiilor contractuale inițiale, informează NOI.md.

Astfel, depozitele de la „Banca de Economii” din subdiviziunile din diferite orașe au fost transferate în subdiviziunile băncilor „Victoriabank”, „Moldindconbank”, „FinComBank”, „Comertbank” și „EuroCreditBank” din localitățile respective. Depozitele de la „Unibank” au trecut la „Victoriabank” și „Moldindconbank”, iar cele de la „Banca Socială” – la „Victoriabank”, „Moldindconbank” și „FinComBank”.

Clienții „Băncii de Economii”, „Băncii Sociale” și „Unibank”-ului vor avea acces la depozitele lor transferate începînd cu 19 octombrie 2015. Banca Națională a Moldovei și cele trei bănci problematice au publicat astăzi informații detaliate privind subdiviziunile băncilor în care au fost transferate depozitele. Aceste date vor fi aduse la cunoștința clienților și în subdiviziunile teritoriale în care aceștia sînt deserviți, dar și prin intermediul presei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?