X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4030

Poliţia: Vărsarea maselor fecale în faţa oficiului PLDM este un act de huliganism

12 oct. 2015,, 08:30   Societate
3701 0
Foto: sputnik.md
Pe reţelele de socializare a apărut un înregistrare video în care se vede cum o autospecială vidanjă a descărcat conţinutul containerului în faţa oficiului PLDM.

Incidentul nocturn care a avut loc în faţa oficiului Partidului Liberal Democrat, cînd dintr-o autospecială vidanjă au fost vărsate mase fecale, ar putea fi calificat drept un act de huliganism, au comunicat portalului „Sputnik” surse din cadrul Comisariatului de Poliţie Chişinău.

Ziua, pe reţelele de socializare a apărut o înregistrare video în care se arată că autospecială vidanjă a descărcat conţinutul containerului în faţa oficiului PLDM.

Înregistrarea video este însoţită de un comentariu: „3,5 de tone de deşeuri au fost descărcate în faţa oficiului PLDM de la Chişinău. Este doar un început”.

Deocamdată nu se ştie cine este proprietarul camionului şi cine s-a aflat la volanului lui. Poliţia investighează acest incident.

„Cel mai probabil, acest caz va fi calificat drept act de huliganism. Incidentul nu poate servi drept motiv pentru deschiderea unui dosar penal”, a spus sursa.

Cineva necunoscut a numit această acţiune „Băliguţă”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?