Transnistria stiri: 1427
Eurovision stiri: 515

Sluțki: Terenul de fotbal nu trebuie să devină loc pentru reglări politice

9 oct. 2015,, 14:00   Sport
3631 1
Слуцкий: Футбольное поле не должно стать местом политических разборок
Foto: championat.com
În ajunul meciului de fotbal Moldova – Rusia, antrenorul principal al oaspeților, Leonid Sluțki, a comentat reținerea jurnaliștilor ruși în Aeroportul Internațional Chișinău. Sluțki consideră că terenul de fotbal nu este loc pentru reglări politice, notează NOI.md cu referire la Championat.com.

La conferința lui Leonid Sluțki de la Chișinău, din ajunul meciului, nu au rămas fără atenție nici problemele politice. Astfel, comentînd reținerea unor jurnaliști ruși care au venit pentru a lucra la meciul Moldova – Rusia, antrenorul rus a menționat că „terenul de fotbal nu este loc pentru reglări politice și reglări de conturi”.

„Fotbalul și sportul în general trebuie să aibă un rol pacificator. Sper că microbiștii, indiferent de simpatii, vor avea parte de un fotbal spectaculos, iar noi ne vom strădui să le asigurăm un spectacol care îi va distrage de la motivele politice”, a declarat Sluțki.

Amintim că meciul din cadrul preliminăriile pentru Euro-2016 dintre naționalele Moldoevi și Rusiei va avea loc astăzi pe stadionul „Zimbru”, cu începere de la ora 21:45.

Moldova ocupă ultimul loc în grupa „G” cu doar 2 puncte în opt meciuri, în timp ce Rusia se află pe poziția a doua cu 14 puncte, cedînd doar Austriei (22 puncte), care este deja calificată la Euro-2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?