X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Timofti, Streleț și Candu cheamă societatea civilă la dialog

8 oct. 2015,, 14:40   Politică
2795 10

Foto: canal2.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, împreună cu președintele țării, Nicolae Timofti, și prim-ministrul, Valeriu Streleț, au semnat astăzi Apelul public pentru un dialog social. Prin acest demers, demnitarii cheamă clasa politică și societatea civilă la identificarea unei soliții pentru depășirea impasului în care se află Republica Moldova, notează NOI.md.

Prima întrunire a membrilor platformei de dialog este preconizată pentru data de 13 octombrie curent. Cei trei demnitari îi invită la discuții pe reprezentanții societății civile, ai mediului academic, ai asociațiilor de creație, ai sindicatelor și patronatelor.

„Pentru a demonstra voință și deschiderea în vederea soluționării problemelor constatate, acționînd în spiritul responsabilității pentru soarta țării și a cetățenilor săi, noi, ca reprezentanți ai celor mai importante instituții ale statului, vom semna, pe platforma de dialog creată, un Pact social intitulat «Pentru Moldova»”, se arată în apelul semnat de primele persoane în stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?