X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Usatîi către protestatari: Știu unde ați fost racolați

7 oct. 2015,, 08:35   Societate
7361 2

Foto: youtube.com

Renato Usatîi a discutat cu protestatarii din Bălți. La mijlocul săptămînii trecute manifestanții au instalat un orășel de corturi în fața Primăriei, notează NOI.md.

Primarul de Bălți i-a găsit la fața locului doar pe trei tineri, care stăteau de gardă în orășelul de corturi. Unul dintre protestatari l-a acuzat pe Usatîi de neîndeplinirea promisiunilor electorale. Tînărul i-a amintit politicianului despre promisiunea de a repara drumurile din oraș, restaura monumentele, moderniza spitalele etc. Renato Usatîi a răspuns că aceste acuzații sînt nefondate și vin din partea unor clienți, nu a societății civile.

Totodată, politicianul a subliniat că poliția nu va împiedica desfășurarea acțiunilor de protest: „Puteți instala aici chiar și 50 de corturi, dacă doriți. Poliția va avea grijă de securitatea voastră. Altceva este că voi nu exprimați opinia publică. Eu sînt unul dintre cei mai informați oameni din țară și știu cum ați fost racolați în mediul studențesc, cum organizatorii au creat grupuri pe rețelele de socializare, unde ați fost racolați”, a menționat Renato Usatîi.

Anterior Usatîi a declarat că în organizarea acțiunii de protest de la Bălți sînt implicate persoane din subordinea șefului interimar al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc.

De menționat că Renato Usatîi de două săptămîni se află la Chișinău, unde participă activ la acțiunile antiguvernamentale. Potrivit politicianului, el a părăsit temporar orașul Bălți și se află în concediu din cont propriu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?