Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4031

Streleț povestește cum a fost confundat cu Putin

5 oct. 2015,, 13:30   Politică
4078 10
Стрелец признал, что в США его спутали с Путиным
Foto: noi.md
Premierul Valeriu Streleț afirmă că nu s-a simțit tocmai confortabil atunci cînd a fost confundat cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, la sediul ONU. acesta a vorbit despre incident astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, la care a făcut bilanțul vizitei la New York, notează NOI.md.

„S-a întîmplat atunci cînd președintele Rusiei urma să iasă în scenă, urmînd a fi invitat din sala de ședințe. Delegațiile noastre se aflau nu departe una de alta și oficialul de la protocolul ONU s-a apropiat de mine să mă invite în scenă, însă i-am spus că este o confuzie și l-am rugat să meargă la delegația rusă. Mi-a zis că nu i s-a mai întîmplat așa ceva în cei 20 de ani de experiență la ONU”, a relatat șeful executivului.

Incidentul de la sediul ONU l-a jenat totuși pe premier. „Nu mă simt deloc confortabil să fiu confundat, fiindcă eu sînt eu. Eu nu sînt Vladimir Vladimirovici Putin. Dimensiunea statelor noastre este diferită, iar atunci cînd cineva face ochi mari, iar mai apoi își dă seama că nu e Putin, nu este cel mai confortabil sentiment”, a adăugat Streleț.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?