X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Guvernul FR a aprobat proiectul Acordului privind tarifele la serviciile de comunicații în CSI

5 oct. 2015,, 11:30   Externe
2809 0
Правительство РФ одобрило проект соглашения о тарифах на услуги связи в СНГ
Foto: newsmoldova.md
Guvernul FR a aprobat proiectul Acordului despre condițiile decontărilor reciproce între operatori la prestarea serviciilor de comunicații internaționale în statele CSI, dispoziția respectivă a fost expusă pe siteul Cabinetului de Miniștri.

Scopul acordului este aplicarea principiilor unice la formarea tarifelor între operatori la serviciile comunicațiilor electronice internaționale în statele-participante la acord, inclusiv la serviciile, acordate în roaming, dezvoltarea comunicațiilor internaționale în spațiul CSI, se menționează în nota informativă la document.

Proiectul acordului a fost elaborat de Comunitatea regională în domeniul comunicațiilor pentru executarea acordului de cooperare în dezvoltarea utilizării sistemelor de comunicații mobile celulare din 17 ianuarie 1997 și a deciziei Consiliului șefilor de guvern CSI din 19 noiembrie 2010 privind concurența pe piața de telecomunicații a statelor CSI.

„Decizia adoptată va contribui la îmbunătățirea calității și accesibilității serviciilor comunicațiilor electronice internaționale, inclusiv în roaming internațional”, - se menționează în comunicat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?