X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Un bloc multietajat din capitală este inundat de șobolani și gîndaci: locatarii îl acuză pe un vecin (VIDEO)

1 oct. 2015,, 10:30   Capitala
3951 0
Столичную многоэтажку наводнили крысы и тараканы: жильцы жалуются на соседа (ВИДЕО)
Foto: baltonline.md
Miros insuportabil, gândaci și șobolani. De asta au parte locatarii unui bloc de pe strada Doina din Capitală. Oamenii spun că parcă ar locui lângă o groapă de gunoi din cauza unui vecin, care adună în apartament lucruri găsite prin tomberoane. Le este frică să nu se îmbolnăvească din cauza mizeriei și au cerut ajutorul autorităților, dar soluțiile întârzie să apară.

Vasile Andrușenco locuiește în acest bloc de mai mulți ani. Vecinii spun că, în ultima perioadă, bărbatul a început să consume alcool și adună tot felul de gunoaie în casă.

Locatarii blocului spun că se tem pentru sănătatea lor din cauza gândacilor și şobolanilor care s-au înmulțit.

"Cunoaște deja tot sectorul, toți colaboratorii cunosc persoana dată și s-au făcut sesizări la toate cererile care au fost depuse, toate s-au examinat și s-a sesizat comisia administrativă", a spus ofiţerul de poliţie a sectorului Râşcani, Igor Griţac.

Responsabilii de la Pretura Râșcani spun însă că nu pot soluționa problema până când nu au o decizie de judecată în acest caz.

"Întreprinderea municipală va ataca în judecată, verdictul judecății când va fi noi îl vom îndeplini întocmai. Chiar dacă oamenii se plâng, este lege, după lege noi mergem", a declarat pretorul sectorului Râșcani Tudor Călugăreanu.

În sectorul Râșcani al Capitalei sunt aproximativ 20 de astfel de cazuri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?