X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Dodon: Filat încearcă să-l sperie pe Plahotniuc cu Platforma „DA”

29 sep. 2015,, 10:43   Politică
4173 3

Foto: basarabia.md

„În spatele Platformei „Demnitate ș Adevăr” stă liderul liberal-democraților, Vlad Filat, care folosește protestele pentru a-l speria pe Vlad Plahotniuc”. Cel puțin asta a declarat socialistul Igor Dodon în cadrul emisiunii „În profunzime”, de la Pro TV Chișinău. Potrivit lui, cei doi parteneri de coaliție se atacă reciproc, informează NOI.md.

„Noi am salutat protestele societății civile, noi am cedat PMAN de mai mute ori pentru cei din Platforma «DA». Am încurajat oamenii chiar să iasă la proteste, pentru ca mai tîrziu să înțelegem că aceste proteste și această platformă este utilizată de unul dintre oligarhi – Vlad Filat – pentru a-l speria pe Plahotniuc. La rîndul său, Plahotniuc încearcă să-l sperie pe Filat cu dosarele penale pe numele rudelor lui în dosarul BEM. Lucrul acesta îl cunoaște toată lumea. Cînd Procuratura va fi a socialiștilor, vom prezenta și probe”, a spus Igor Dodon.

Anterior, liderul PLDM, Vlad Filat, a dezmințit informația precum că ar avea vreo legătură cu Platforma „DA”. „Astfel de aranjamente nu au existat și nu există, iar informaţiile ce au apărut în presă eu le calific fie ca pe o teamă a unora că așa ceva s-ar putea întîmpla, fie ca pe o dorință a altora ca așa ceva să se întîmple”, a spus Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?