Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Năstase consideră că nu contează numărul oamenilor, ci dorinţa lor de a lupta împotriva guvernării

28 sep. 2015,, 14:45   Politică
32544 2
Нэстасе: не число людей важно, а их желание бороться против власти
Foto: glasul.md
Membrul Platformei Civice "Demnitate şi Adevăr" (DA) Vasile Năstase consideră că "contează nu numărul protestatarilor, ci dorinţa lor de a lupta".

Comentînd acţiunea de protest a Partidului Socialiştilor şi a Partidului Nostru, el a spus că "orăşelul de corturi din piaţa din centrul Chişinăului este un simbol al victoriei şi libertăţii oamenilor".

Potrivit lui, "oamenii sînt dispuşi să stea pînă la sfîrşit şi nu vor renunţa la revendicările lor".

El a menţionat că "acţiunea de protest este planificată pentru 4 octombrie, iar pînă atunci oamenii vor rămîne la locurile lor și nu se vor apropia de Parlament".

"În timpul acţiunii de protest a Partidului Socialiştilor şi Partidului Nostru nu au fost provocări şi confruntări nici cu o parte, nici cu alta", a confirmat Năstase.

Duminică, în Piaţa Marii Adunări Naţionale s-au aflat circa 200 de oameni, care au desfăşurat un miting improvizat. Liderii Platformei "DA" s-au aflat în raioane, unde au fost organizate proteste locale. Mitinguri cu participarea a sute de oameni au avut loc în centrele raionale Cimişlia, Făleşti, Criuleni, Călăraşi, Ungheni, precum şi în oraşele Bălţi şi Cahul. În centrul Cahulului au fost instalate cîteva corturi, unde protestele, ca şi la Chişinău, vor continua în regim nonstop.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?