X 
Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4040

Spectacol total la Gala KOK Chișinău (FOTO,VIDEO)

28 sep. 2015,, 11:05   Sport
6022 1

Foto: fea.md

Stanislav Reniță s-a impus în categoria de 65 de kilograme şi a trecut fără probele de semifinale, cînd l-a învins la puncte pe polonezul Dariusz Scoczek. În finală a trecut de lituanianul Igor Osinin. Sportivul de 23 de ani nu şi-a putut stăpîni emoţiile cînd a aflat că a cîștigat turneul.

Tot sîmbătă s-au disputat sferturile de finală din cadrul concursului de piramidă la categoria grea. Moldova a fost reprezentată de Ștefan Cîrlig, care l-a doborît pe italianul Emidio Barrone. Sportivul nostru s-a calificat astfel în semifinalele competiției care vor avea loc la Vilnius.

În una dintre cele trei lupte la categoria grea, Maxim Bolotov a încheiat la egalitate duelul cu Dmitri Bezus. Ucraineanul a întrerupt seria de victorii a lui Bolotov, care a durat aproximativ doi ani.

Cel mai așteptat duel al Galei KOK World Grand Prix 2015 a fost confruntarea titanilor Pavel Juravliov și Freddy Kemayo. Juravliov a dominat toate cele trei runde, reușind să-l doboare de cîteva ori la podea pe francez. Cu zece secunde înainte de sfîrșitul luptei, ucraineanul l-a făcut knock-out pe Kemayo și s-a impus pentru a doua oară în fața legendei sportului de K-1.

Următoarea gală KOK va avea loc în luna decembrie la Chișinău, iar cea mai aşteptată luptă va fi cea dintre moldoveanul Constantin Țuțu și ucraineanul Igor Leapin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?