Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Dodon: Noi am venit aici fără lozinci geopolitice

25 sep. 2015,, 12:22   Societate
5614 7

„PSRM” și „Partidul Nostru” au instalat cîteva zeci de corturi în fața Parlamentului
Foto : point.md

Reprezentanții opoziției au dat startul acțiunilor de protest față de actuala guvernare ieri seara, cînd în scuarul Parlamentului au fost instalate corturi. Liderul PSRM, Igor Dodon, a precizat că acest lucru a fost făcut legal, în baza declarației prealabile depuse la Primăria municipiului Chișinău, informează NOI.md.

Potrivit socialistului, începînd cu ziua de 27 septembrie, protestele vor dura non-stop, pînă cînd guvernarea își va da demisia.

„Noi am venit aici fără lozinci geopolitice, nu venim cu mesaje pentru Europa, pentru Rusia, pentru unire, pentru nu știu ce, noi am venit cu un mesaj clar – «Jos oligarhii de la guvernare!», acesta este scopul. Aici, în «Orășelul Victoriei», vor fi doar drapele oficiale ale Republicii Moldova”, a spus Dodon.

La rîndul său, vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, a precizat că efortul comun al celor două partide este unul pașnic, democratic și constituțional.

„S-a observat ieri foarte clar intenția autorităților de a ne obstrucționa, a ne pune piedici. Ei demult au depășit cadrul legal, dar, în mod caraghios, ne cer nouă să respectăm legea”, a spus Cașu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?