X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Tragedie la Stefan Voda

25 sep. 2015,, 09:00   Societate
9743 0

Foto: ziuaconstanta.ro

Un ofiter de urmarire penala din Stefan Voda a decedat ieri, in urma unui tragic incident ce s-a produs in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, anunta Inspectoratul General al Politiei.

Potrivit sursei, in cadrul efectuarii unei perchezitii autorizate la domiciliul unei banuite pe o cauza penala de furt, din localitatea Slobozia, raionul stefan Voda, au fost depistate mai multe munitii, printre care si un obiect suspect, artizanal cu arc recuperator.

In momentul transmiterii obiectului respectiv, de catre ofiterul de urmarire penala altui coleg de-al sau, din grupul de lucru, pentru documentarea si ridicarea acestuia ca si corp delict, s-a produs o impuscatura. Ca urmare, ofiterul de urmarire penala s-a ales cu o plaga penetranta in regiunea inimii, fiind transportat de urgenta la spitalul raional stefan Voda, unde in scurt timp a decedat.

Obiectul suspect a fost remis pentru efectuarea expertizei balistice, iar circumstantele incidentului urmeaza a fi investigate de procuratura raionului stefan Voda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?