X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Chișinăuienii se vor familiariza cu cultura europeană

24 sep. 2015,, 16:45   Capitala
3047 2
Кишинёвцев познакомят с европейской культурой
Foto: prospect.md
La 25 septembrie, în Grădina Publica „Ștefan cel Mare” va avea loc Tîrgul organizațiilor societății civile (OSC). Pe toți cei care doresc să se familiarizeze cu cultura europeană îi așteaptă un program de divertisment între orele 12.00 și 15.00, relatează NOI.md.

În cadrul Tîrgului, 50 cele mai active OSC din republică își vor prezenta activitatea. Toți doritorii vor putea lua parte la diverse acțiuni. Astfel, copiilor și tinerilor li se va propune să participe la jocuri cu tematică ce ține de cultura, istoria și geografia europeană; ei își vor putea picta fețele și privi desene animate, care le vor apropia de valorile europene. Adulții își vor testa cunoștințele și vor putea cîștiga premii în cadrul concursurilor distractive.

Organizatorii menționează că toate mărfurile care vor fi comercializate la Tîrg sînt fabricate în Moldova și promit un performance – orice doritor va avea ocazia să participe la țesutul unui covor moldovenesc autentic.

Tîrgul se va desfășura în cadrul Zilelor Societății Civile, organizate în perioada 24-26 septembrie la Chișinău și Butuceni de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), în parteneriat cu Asociația Obștească „Synergetica Eur/Est”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?