X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Consilierii întrevăd o schemă corupțională în vînzarea automobilului „Volga” (FOTO)

24 sep. 2015,, 12:05   Capitala
3642 2
Советники указали на коррупционную схему в продаже «Волги» (ФОТО)
Foto: facebook.com
Consilierii din partea PSRM și partidului lui Renato Usatîi în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) au votat împotriva proiectului de vînzare a automobilului „Volga” care aparține preturii Buiucani. Consilierii au sesizat în acest proiect o componentă corupțională, relatează NOI.md.

Faptul că pretura intenționează să scape de mijlocul de transport „nelichid” l-a comunicat pe rețelele de socializare consilierul municipal din partea PSRM Iulian Cașu: „Acest autovehicul de marca Volga (a.p. 2004) aparține preturii sectorului Buiucani. Responsabilii de la pretură vor casarea autovehiculului pe motiv ca-i uzat în proporție de 100%. Au și avizul unei comisii.”

„În acest sens, au prezentat Comisiei juridice a Primăriei un proiect de decizie prin care cer permisiunea CMC de a-l da la piese, iar valoarea pieselor să o stabilească tot ei. Am sesizat aici un potențial de abuz și corupție. De aceea am votat împotrivă”, a comunicat Cașu.

Încă trei consilieri au fost de acord cu el: „Iată votul în Comisie pe acest proiect: 4 voturi împotriva (PN+PSRM), 4 voturi pro (PL), 1 vot abținut (PPEM). Drept rezultat, proiectul a fost trimis la reexaminare”, a punctat politicianul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?