Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Platforma „DA” anunță un nou miting de amploare pe 4 octombrie

23 sep. 2015,, 13:15   Politică
3997 3

Platforma „DA” anunță o nou miting de amploare pe 4 octombrie
Foto: jurnal.md

Membrii Platformei „DA” au decis ca următoarea acțiune de protest în format extins să aibă loc pe 4 octombrie. Organizatorii nu au precizat însă ce vor face în această duminică, cînd în centrul capitalei va avea loc protestul inițiat de partidele de stînga, notează NOI.md.

„Am constatat că guvernarea nu a executat revendicările proclamației adoptate în PMAN. Am luat act de doleanța cetățenilor de organiza o nouă acțiune amplă de protest și am decis organizarea acesteia la 4 octombrie, ora 12.00”, a menționat unul dintre liderii Platformei, Andrei Năstase.

Manifestanții solicită ca în ziua de 4 octombrie, să fie convocată o ședință comună a Parlamentului și Guvernului, la care să participe și membrii grupului de intermediere. Ei cer ca solicitările lor să fie realizate în mod etapizat.

„Îndemnăm toți cetățenii să participe la proteste. Nu avem niciun fel asocieri, conjugări de eforturi cu entitățile politice, nici de dreapta și nici de stînga. Pe noi ca cetățeni ne interesează destinul țării”, a adăugat Năstase.

Astăzi, membrii Platformei urmează să se întîlnească cu reprezentanții Oficiului Consiliului Europei la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?