X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

„Fustițe tricolor”, lansate în premieră la Chișinău (FOTO)

23 sep. 2015,, 13:45   Societate
4050 3
В Кишиневе выпущены юбочки-триколор (ФОТО)
Foto: facebook.com
Jurnalista Nicoleta Sergentu a lansat colecția de haine cu cele mai patriotice fustițe, și anume „Fustițe tricolor”, informează NOI.md.

Jurnalista Nicoleta Sergentu a lansat prima sa colecție de piese vestimentare, fuste care au combinat doar trei culori, cele ale tricolorului – roșu, galben și albastru.

În cadrul evenimentului a fost prezent și ministrul Tineretului și Sportului, Loretta Handrabura, care s-a arătat plăcut impresionată de cele văzute în cadrul prezentației. „Eram curioasă să văd cum va pune această tînără curajoasă într-o piesă vestimentară trei culori cu o încărcătură simbolică foarte mare. Mă bucur să văd că i-a reușit această simbioză și că fustițele le mai poți și purta”, a menționat ministrul, scrie zugo.md.

În calitate de modele care au prezentat noua colecție au fost Marcela Dedin, Elena Robu-Popa, Anastasia Cucuruz, Diana Botnaru, Cristina Scarlat, Stela Botez, Olga Busuioc, Nadia Darie, precum și Irina Negară.

„Îi mulțumesc mamei mele pentru colecția asta atît de frumoasă. Eu am venit cu ideea, însă cea care a creat este mama mea. Îi pare foarte rău că astăzi nu a putut fi alături de mine, însă sînt cu oamenii dragi, buneii mei, persoane care au venit să susțină tricolorul și oameni care pur și simplu își iubesc țara”, a declarat Nicoleta Sergentu.

O surpriză frumoasă a fost și prezența la eveniment a interpretei de muzică ușoară Cristina Scarlat, interpretei de muzică populară Elena Botez, sopranei Olga Busuioc și interpretului Adrian Ursu, care au cîntat live.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?