Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4030

Săptămîna curentă va fi suspendat traficul pe unele străzi din capitală (VIDEO)

22 sep. 2015,, 11:05   Capitala
2781 0

Săptămîna curentă va fi suspendat traficul pe unele străzi din capitală (VIDEO)
Foto : noi.md

În legătură cu executarea lucrărilor de reparație pe strada Vasile Alecsandri și bulevardul Constantin Negruzzi, unele intersecții și porțiuni de stradă vor fi închise, iar traficul rutier suspendat, informează NOI.md.

Directorul interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețchi, a specificat că, în mare parte, lucrările vor fi efectuate „pe timp de noapte sau sîmbătă și duminică, atunci cînd traficul este redus”.

Funcționarul anunță că următoarea suspendare a traficului rutier va avea loc la intersecția străzilor Alecsandri și Varlaam, la finele săptămînii curente, apoi va urma intersecția Alecsandri – bd. Ștefan cel Mare și Sfînt.

În ceea ce ține de intersecția Negruzzi-Gagarin, Igor Gamrețchi precizează că în prezent, pe această porțiune au loc lucrări de pregătire pentru betonare și restabilire, totodată și pentru deschiderea părții carosabile. „Bulevardul Negruzzi va fi închis atunci cînd se vor efectua săpături la o adîncime de 6-7 metri”, a specificat Gamrețchi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?