X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Şapte persoane rămân internate în spital

18 sep. 2015,, 09:30   Societate
2799 0
В результате аварии школьного автобуса пострадало пять детей
Foto: publika.md
Şapte persoane care au avut de suferit în urma accidentului produs ieri în raionul Ungheni rămân internate în spital. Este vorba despre cinci copii şi doi adulţi care s-au ales cu multiple traumatisme după ce un microbuz care transporta elevi de la şcoală s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs la ora 15 şi 30 de minute între satele Buzduganii de Sus şi Buzduganii de Jos din raionul Ungheni.

"Un microbuz şcolar care transporta elevii de la şcoală a fost lovit de un alt microbuz care deplasa pe un drum secundar drumului principal pe care se deplasa microbuzul şcolar. A fost iniţiată o cauză penală, încălcarea regulilor de circulaţie rutieră", a menţionat şeful Secţiei Urmărire Penală al IGP Ungheni.
În urma impactului, cei cinci copii, şoferii, dar şi un pasager din microbuzul marfar au fost transportaţi la Spitalul din Ungheni.

"Doi se află în secţia reanimare în stare gravă, patru pacienţi în secţia traumatologie, doi copii şi doi maturi, şoferii auto şi un pacient sub supraveghere. Un copilaş, în sectia pediatrie", a precizat un medic.

Pasagerul din microbuzul marfar nu a suferit traumatisme grave şi a fost externat în scurt timp.

La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj al Serviciului Situaţiilor Excepţionale. Salvatorii au ajutat la transportarea răniţilor şi au spălat combustibilul de pe carosabil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?