Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Fracțiunea PLDM rămîne fără un deputat (DOC)

17 sep. 2015,, 11:15   Politică
3982 2

Fracțiunea PLDM rămîne fără un deputat
Foto: moldova.org

Deputatul liberal-democrat Petru Știrbate a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a PLDM și va continua să activeze în calitate de deputat independent. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei declarații publice, informează NOI.md.

Unul dintre motivele invocate în declarație ține de faptul că PLDM trece printr-o criză gravă de credibilitate, care nu poate fi depășită din cauza lipsei de voință politică.

„Partidul din care fac parte nu este gata, din păcate, să iasă din cercul vicios în care se află deja de prea mult timp. Ca şi celelalte partide de la guvernare, PLDM se află într-o gravă criză de credibilitate şi nu există voinţă internă de a ieşi din această criză. Timpul însă nu mai lucrează în favoarea partidelor, ci împotriva Republicii Moldova. Dacă vom sta mai departe şi vom aştepta ca partenerii de dezvoltare să facă reformele la noi în ţară, ne vom adînci şi mai tare în această criză”, se arată în declarația lui Știrbate.

Totodată, deputatul a menționat că segmentul proeuropean de electorat se simte trădat de clasa politică aflată la guvernare. Cu toate acestea, deputatul afirmă că va susține în continuare parcursul european al țării.

„Voi susţine în continuare guvernul proeuropean, pentru că eu consider că Republica Moldova are nevoie de un guvern stabil, nu de o criză politică, dar voi vota doar pentru proiectele care sînt în interesul cetăţenilor”, a punctat Știrbate.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?