Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Guvernul încă nu a decis cum va organiza „Ziua Vinului” (VIDEO)

16 sep. 2015,, 17:27   Societate
2871 2

Guvernul încă nu a decis cum va organiza „Ziua Vinului”
Foto: noi.md

„Ziua Vinului” se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale doar dacă vor exista garanții că protestatarii din centrul capitalei vor ceda locul pentru organizarea evenimentului. Declarația a fost făcută ministrul Agriculturii, Ion Sula, informează NOI.md.

Ministrul a precizat că, deocamdată, nu este examinată o altă locație în afară de Piața Marii Adunări Naționale. O decizie finală pe marginea acestui subiect va fi luată la ședința de mîine a comisiei responsabile de organizarea evenimentului.

„Din punct de vedere logistic, organizarea sărbătorii în alt loc va crea impedimente. În ultimii ani am avut un flux impunător de oameni – circa 130 de mii de vizitatori. Din acest considerent, piața rămîne principalul loc pentru desfășurarea Zilei Vinului”, a punctat funcționarul.

„După ce vom avea o opinie comună din partea vinificatorilor, vom decide cum ne adresăm cetățenilor care protestează și să stabilim și data. PMAN este locația perfectă pentru o sărbătoare de o asemenea amploare”, a precizat, la rîndul său, Valeriu Streleț.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?