X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Doi ofiţeri de poliţie din Leova, reţinuţi în flagrant

16 sep. 2015,, 15:45   Societate
2640 0
Двое полицейских из Леова задержаны по подозрению во взяточничестве
Foto: ria.ru
Doi ofiţeri de poliţie din Leova au fost reţinuţi în flagrant, fiind bănuiţi de corupere pasivă. Potrivit denunţătorului, căpitanul şi locotenentul de poliţie ar fi estorcat şi primit 200 de euro pentru a nu iniţia un proces contravenţional pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Cei doi au fost reţinuţi în flagrant delict în momentul primirii banilor. Aceştia se aflau în automobilul de serviciu şi ar fi încercat să părăsească locul infracţiunii, opunând rezistenţă ofiţerilor anticorupţie şi aruncând suma estorcată prin geamul automobilului.

Astfel, în cadrul cercetării la faţa locului, banii au fost găsiţi pe acostament, în imediata apropiere a locului comiterii infracţiunii. Totodată, alţi bani de provenienţă necunoscută (300 de dolari şi circa 1.000 de lei) au fost depistaţi urmare a percheziţiilor corporale.

Ofiţeri au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi se află în izolatorul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliţie Cahul.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, bănuiţii riscă până la 10 ani de închisoare şi o amendă de până la 160.000 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?