X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Chirtoacă a cerut explicații de la „Codreanca”, ținînd partea constructorului liberal

14 sep. 2015,, 11:50   Capitala
4796 4

Chirtoacă: „Codreanca” ar trebui să dea niște explicații
Foto: noi.md

Primarul Dorin Chirtoacă solicită explicații de la conducerea Clubului de Dans „Codreanca” în privința modului în care a fost construită clădirea în care formațiunea își are sediul. Primarul suspectează că în timpul construcției clădirii au fost admise o serie de nereguli, informează NOI.md.

Deși, în calitate de primar al municipiului, el are acces la toate documentele. Și ar fi putut afla că decizia privind construcția clubului pe teren viran a fost luată în anul 1995 de către președintele de atunci al Republicii Moldova, Mircea Snegur, și la acel moment ea nu contravenea niciunei legi, relatează NOI.md.

Primarul principal le-a cerut funcționarilor de la Direcția generală arhitectură și urbanism să facă publice proiectele de construcții care produc suspiciune chiar la etapa inițială de emitere a autorizației. Potrivit lui Chirtoacă, acest lucru va permite să se evite speculațiile în viitor.

Amintim că membrii ansamblului „Codreanca” au dansat în mijlocul străzii, în semn de protest față de construcția unui bloc locativ în preajma sediului lor. În urma acestui flashmob, lucrările de construcție au fost suspendate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?