Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

O coloană de automobile retro a plecat de la Chișinău spre Cricova la Sărbătoarea Strugurelui (VIDEO)

11 sep. 2015,, 15:30   Societate
5817 0
Колонна ретро-машин отправилась из Кишинева на Праздник винограда
Foto: noi.md
Coloana impunătoare de automobile retro, formată în preajma Academiei de Științe a Moldovei, a plecat la Sărbătoarea Strugurelui, care este organizată de Combinatul de Vinuri „Cricova” în plantațiile sale de vii, în comun cu Vinoteca wine.md – Clubul amatorilor de vin, relatează NOI.md.

Membrii Clubului de automobile retro participă la Sărbătoarea Strugurelui în comun cu grupurile de jurnaliști și bloggeri, precum și al Clubului amatorilor de vin.

Sărbătoarea ca atare a Strugurelui este prilejuită de recoltarea strugurilor și organizată în spiritul celor mai bune tradiții moldovenești. Ea prevede diverse concursuri distractive la culesul și zdrobirea strugurilor, însoțite de muzică populară, cîntece și dansuri. Unul dintre concursurile de zdrobire a strugurilor este intitulat „Dansul lui Celentano” și prevede că fetele vor zdrobi strugurii cu picioarele goale, iar băieții le vor ajuta să răstoarne strugurii din căzile de lemn. Echipa cîștigătoare va fi cea care la sfîrșit va avea un volum maxim de must. În cadrul acestei acțiuni va avea loc o sesiune foto, iar cea mai bună fotografie va împodobi fațada unei clădiri din centrul Chișinăului.

Seara de sărbătoare se va finaliza cu o excursie în beciurile de la Cricova, precum și cu veselie în aer liber pe fundalul excelentelor peisaje ale viilor combinatului Cricova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?