X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Poliția de Frontieră a reținut șase cetățeni aflați ilegal în țară

8 sep. 2015,, 12:30   Societate
3580 0
Пограничная полиция обнаружила шестерых нелегалов
Foto: trm.md
Trei cazuri de încălcare a regimului de trecere a frontierei de stat, șase cetățeni străini care au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, patru persoane aflate în conflict cu legea, reținute în punctele de trecere a frontierei – acestea sînt activitățile cotidiene ale polițiștilor de frontieră pe parcursul ultimei zile, informează NOI.md.

Activitățile Poliției de Frontieră au ca scop supravegherea și controlul frontierei de stat, prevenirea și combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere. În acest context, patru persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale.

Totodată, potrivit Poliției de Frontieră, șase cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federaţia Rusă. Din Uniunea Europeană au fost deportați doi conaționali de-ai noștri.

Conform datelor parvenite de la direcţiile regionale ale Poliţiei de Frontieră, în punctele de trecere, atît pe sensul de intrare, cît şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane şi mijloace de transport a fost unul echilibrat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?