Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Misterioasele raze care tasnesc din Pamant

4 sep. 2015,, 22:00   Externe
7333 2

Foto: dni.ru

Camerele de luat vederi ale Statiei Spatiale Internationale (ISS) au surprins niste raze ciudate care izvorasc din interiorul Terrei. In orice caz, asa afirma persoane care a postat inregistrarea pe internet si care se ascunde sub numele StreetCap, relateaza The Mirror. In imagine se vede cum niste raze uriase si foarte stralucitoare izvorasc din Pamant. Parerile utilizatorilor s-au impartit, fireste. Adeptii teoriei conspiratiei au vazut urma unei nave extraterestre. In opinia lor, camerele de luat vederi au surprins momentului cand un astfel de OZN s-a desprins de Terra.

Mirror noteaza ca aceasta ipoteza a fost, oarecum, alimentata de Agentia spatiala americana, NASA. Problema este ca fragmentul in cauza nu apare in versiunea oficiala a inregistrarii. Ceva similar s-a intamplat si cu alta inregistrare video, realizata tot de la bordul Statiei orbitale.

Respectivul filmulet prezinta o sfera roz-aurie care pluteste la o oarecare distanta de ISS. Poate a fost doar un deseu cosmic reflectand lumina soarelui. Dar eliminarea fragmentului din inregistrarea oficiala a dat nastere la numeroase speculatii. Mai ales ca varianta completa a ajuns pe Internet, fiind difuzata de mai multe posturi de televiziune.

Intervievat de Mirror, cunoscutul ufolog Scott Waring a declarat ca nu este pentru prima data cand NASA taie "cele mai interesante momente" din filmuletele realizate de la bordul ISS. "Ceea ce inseamna ca foarte multe lucruri sunt tainuite de noi", a concluzionat cercetatorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?