X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Între ministerele de interne din Moldova şi Belarus a fost semnat un protocol

3 sep. 2015,, 11:45   Societate
2455 0
Подписан протокол между МВД Молдовы и Беларуси
Foto: sputnik.md
Miniştrii Afacerilor Interne din Moldova şi Belarus, Oleg Balan şi Igor Şunevici, au semnat la Minsk miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului miniştrilor de interne din CSI, un protocol de interacţionare în domeniul pregătirii, sporirii calificării şi recalificare a personalului. Documentul prevede instruirea reprezentanţilor afacerilor interne din Moldova şi Belarus în instituţii de învăţămînt din ambele state, inclusiv pe bază de condiţii preferenţiale sau gratis.

Protocolul extinde baza juridică pentru desfăşurarea şedinţelor de lucru, a consultărilor, conferinţelor practice, seminarelor şi altor evenimente comune. De asemenea, au avut loc negocieri bilaterale între miniştrii de interne din Moldova şi Kazahstan, Azerbaidjan, Uzbekistan şi Kîrgîzstan. Miniştrii au fost primiţi de prim-ministrul Republicii Belarus, Andrei Kobiakov.

La a 43-a şedinţă a Consiliului miniştrilor afacerilor interne ai statelor membre ale CSI au fost discutate aspecte ale interacţionării în lupta cu crima cibernetică, furtul automobilelor, răspîndirea substanţelor narcotice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?