X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Renumitul Club de dans „Codreanca” anunță o acțiune de protest împotriva autorităților de la Chișinău (FOTO)

27 aug. 2015,, 15:30   Capitala
5601 0
Foto: noi.md
La 2 septembrie va avea loc o acțiune de protest împotriva fărădelegilor autorităților municipale de la Chișinău, cu consimțămîntul cărora este distrus parcul în regiunea Dendrariului și blocată activitatea nu numai a Universității Pedagogice, dar și a renumitului Club sportiv de dans „Codreanca”, relatează NOI.md.

Acțiunea de protest va avea loc la 2 septembrie, ora 14.30, pe strada Ion Creangă, în fața intrării în incinta Clubului „Codreanca”, a comunicat pentru NOI.md conducătorul Clubului Petru Guzun. Potrivit lui, astăzi, 27 august, într-o ziatît de importantă pentru Republica Moldova, compania de construcții care ridică o clădire de 15 etaje (!) pe o suprafață de 7 sote, la o distanță de 7 metri de la Dendrariu (potrivit legii, distanța trebuie să fie cel puțin 150 de metri) și 5 metri de la sediul Universității Pedagogice din nou a blocat intrarea în Club, descarcînd în fața clădirii acestuia cîteva mașini cu lut.

„Cinci zile am fost blocați cu blocurile de beton, iar acum intrarea în Club este din nou închisă nu numai pentru transportul nostru, ci și pentru pompieri, și nu dă Doamne, pentru ambulanță. În Club au loc manifestări, se antrenează copiii, dar nu poate ajunge nici un transport la el. Mai mult, astăzi este sărbătoare, iar noi nu putem să organizăm nici o manifestare, aici e așa un zgomot, de parcă ne-am afla pe un șantier de construcții”.

Anterior societatea civilă și politicienii au luat partea conducerii Clubului, susținînd că lucrările de construcție se desfășoară ilegal, cu numeroase încălcări, și trebuie sistate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?