Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Lucrările havuzului din fața TNOB vor fi finisate în două săptămîni

24 aug. 2015,, 18:00   Capitala
3620 0

Lucrările havuzului din fața TNOB vor fi finisate în două săptămîni
Foto: fest.md

Lucrările care au loc la havuzul ce se află în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, urmează a fi finalizate în două săptămîni, transmite NOI.md.

Potrivit autorităților locale, în urma unei întîlniri, la fața locului, cu responsabilii acestor lucrări, a fost stabilit un nou termen de finisare. Astfel responsabilii promit că în două săptămîni havuzul își va relua activitatea.

„Antreprenorul care a efectuat lucrările respective, a instalat pompa sub fundul acestui havuz. Astfel, în fiecare an, după ce se finalizează sezonul de lucru a havuzului, o bucată de cablu aflat în apă trebuie tăiat și reconectat din nou. La momentul actual, cablul acesta s-a terminat. Noi am decis că este mai corect să facem reamplasarea stației de pompare, pentru că din punct de vedere al specialiștilor în domeniul energetic, este mai sigur”, a declarat viceprimarul Nistor Grozavu.

„După mine se lucrează prea mult timp! Eu am mizat pe faptul că la începutul lunii iulie, havuzul va funcționa. La începutul lunii iulie s-a afirmat că e posibil ca acesta să funcționeze începînd cu Ziua Independenței. După cum observăm, lucrătorii nu s-au încadrat nici în acești termeni”, a concis Grozavu.

Lucrările de reconectare a havuzului au început din luna mai a anului curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?