X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Compania „Viorica” a felicitat proaspetele mame (FOTO) ©

21 aug. 2015,, 14:55   Societate
3754 0
Foto: noi.md
Vineri proaspetele mame de la maternitatea nr.2 au devenit de două ori mai fericite. Compania „Viorica”, cel mai mare producător autohton de articole de parfumerie și cosmetice, în comun cu revista „Eumama”, le-a înmînat mamelor seturi de mijloace pentru îngrijirea micuților cu brandul „Bebeluș”.

„Bebeluș” este o nouă serie de cosmetice, elaborată de compania „Viorica” vara curentă. Lansînd noua linie de cosmetice „Viorica” a dorit să împărtășească bucuria cu acelea, care cunosc sentimentul minunat de apariție pe lume a copilului – cu tinerele mame.

Vizitînd fiecare salon, angajații de la „Viorica” au felicitat mamele cu prilejul nașterii copilului și le-au înmînat seturi-cadou „Bebeluș”. Mamele,precum și tăticii fericiți, au fost plăcut surprinși.

Fericirea proaspetelor mame era nemărginită. Această zi nu o vor uita cu siguranță, în primul rind, numaice au devenit mame, într-al doilea, au primit cadouri plăcute și utile pentru micuții lor. Fețe fericite și ochi sclipind de bucurie – anume aceasta vroia să obțină „Viorica”!

Cu brandul „Bebeluș” Compania „Viorica” lansează cosmetica seriei "Bebeluş Fericit" și "Somn Dulce". Ingredientele naturale și extrasele unicate, care sînt în componența produselor, fac aceste cosmetice absolut inofensive chiar și pentru nou-născuți. Pediatrii din Moldova recomandă tinerelor mame produsele Companiei „Viorica”, specificînd eficiența și inofensivitatea lor exclusivă.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?