Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Moldova încearcă să obțină extinderea numărului furnizorilor de fructe în Rusia

21 aug. 2015,, 11:30   Economie
3823 0
Молдова добивается расширения числа поставщиков фруктов в Россию
Foto: sputnik.md
Moldova este interesată în majorarea volumului și extinderea nomenclatorului livrărilor de produse agricole în Rusia și va prezenta serviciului Rosselihoznadzor lista și informația referitoare la un șir de noi întreprinderi, care doresc să livreze fructe pe piața rusă. Acest fapt a fost abordat în cadrul negocierilor susținute de primarul de Bălți, Renato Usatîi, la Moscova cu șeful adjunct al Rosselihoznadzor Iulia Șvabauskene, transmite NOI.md.

Potrivit comunicatului structurii ruse, negocierile au avut loc la 20 august din inițiativa părții moldovenești și s-au axat pe examinarea perspectivelor de cooperare în domeniul asigurării securității produselor de origine vegetală și animală, preconizate spre livrare din Moldova în Rusia.

Renato Usatîi a adus mulțumiri serviciului sanitar rus pentru posibilitatea de a susține această întrevedere și a remarcat gradul înalt al interesului producătorilor agricoli din Moldova de a majora volumul și a extinde nomenclatorul livrărilor de producție fabricată în Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?