X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Munteanu cere rezilierea contractului cu „Pensiunea din Holercani” (DOC)

17 aug. 2015,, 16:46   Politică
6619 2

Munteanu cere rezilierea contractului cu „Pensiunea din Holercani” (DOC)
Foto : pl.md

Ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, a semnat un demers prin care solicită rezilierea contractului de comodat și prestare a serviciilor comunale încheiat cu „Pensiunea din Holercani”, care servește drept casă de protocol pentru membrii executivului, notează NOI.md.

În susținerea demersului său, liberalul a invocat deficitul bugetar înregistrat pe anul 2015 și necesitatea suspendării cheltuielilor bugetare. Anterior, ministrul a declarat că „soluția cu aceste vile este simplă, trebuie vîndută, pentru că în Republica Moldova sînt suficienți oameni care ar dori să procure aceste vile, aducem astfel un sac de bani la buget și în mod implicit scăpăm de cheltuieli de milioane de lei anual pentru întreținerea acestor «mofturi» guvernamentale de care nu o să găsiți în întreaga Europă”, a scris Munteanu pe o rețea de socializare.

Și vicepremierul pe probleme sociale, liberalul Gheorghe Brega, a anunțat că renunță la această vilă.

„Am citit în mass-media că membrii Guvernului au vile de protocol la Holercani. Nici nu am cunoscut de existenţa lor. Astăzi, m-am interesat la Cancelaria de Stat dacă şi postului pe care îl ocup îi revine vilă de protocol. Mi s-a răspuns afirmativ”, a scris Brega pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?