X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Intrarea în orașul Orhei va fi reamenajată (FOTO)

13 aug. 2015,, 16:08   Societate
4277 4

Intrarea în orașul Orhei va fi reamenajată (FOTO)
Foto : orhei-md.info

La Orhei au început lucrările de reconstrucție și amenajare a intrării în oraș. O dispoziție în acest sens a fost dată de primarul orașului, omul de afaceri Ilan Șor, care cerut ca lucrările să fie încheiate pînă pe 25 august curent, notează NOI.md.

Lucrările de reconstrucție au început acum o săptămînă și se desfășoară pe sensurile giratorii și teritoriile adiacente străzilor 31 august și Chișinăului. Pînă la această etapă, toate rondurile și porțiunile de delimitare a drumurilor au fost reparate, fiind instalate 800 metri de borduri. Pe diametrul rondurilor a apărut un trotuar pavat cu piatră, astfel ca pietonii să poată traversa zona fără pericol. Porțiunile de asfalt distrus vor fi reparate zilele următoare.

Pe sensul giratoriu de pe strada Chișinăului se repară întreg sistemul de iluminare și se restaurează felinarul aflat în centrul rondului. Cele trei panouri publicitare de pe rond au fost demontate.

Totodată, echipele de muncitori au început lucrările de înverzire a zonei. Astăzi ei au instalat conductele pentru sistemele de irigare automatizate. Acestea sînt prevăzute pentru varietatea de plante și gazonul rulou, care vor apărea aici în zilele următoare. După încheierea lucrărilor de reparație și reamenajare, pe sensurile giratorii menționate va fi aplicat și marcajul stradal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?