X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Sturza: Verdictul dat Moldovei – țară pericol pentru securitatea europeană!

11 aug. 2015,, 14:53   Politică
5558 11

Sturza: Verdictul dat Moldovei – țară pericol pentru securitatea europeană!
Foto : moldovenii.md

Mesajul transmis de secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland , prin intermediul articolului publicat în „New York Times” este un semnal extrem de serios. Asta denotă că nimeni nu va mai tolera o Moldova ca problemă de securitate în centrul Europei, susține fostul prim-ministru Ion Sturza, care a făcut un comentariu pe marginea acestui subiect pe o rețea de socializare, informează NOI.md.

“Acesta este, din păcate, verdictul dat Moldovei – țară pericol pentru securitatea europeană! Un articol din «The New York Times», semnat, atenție!, de secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland. Moldova e catalogată ca țară capturată de oligarhi, cu corupție generalizată și elite compromise. Acesta este un semnal extrem de serios, nimeni nu va mai tolera o Moldova ca problemă de securitate în centrul Europei… Păzea, oligarhi! Riscați să fiți dur penalizați pentru că ați încălcat «regulile de circulație ale lumii civilizate». De fapt, eu am vorbit de nenumărate ori despre aceste lucruri. Dar cine sînt eu și cine este NYT și secretarul general al CE?!”, afirmă Ion Sturza.

Profitînd de ocazie, omul de afaceri i-a îndemnat pe politicienii moldoveni aflați în vacanță să se abțină de la postarea pozelor pe rețelele de socializare, în condițiile în care țara trece printr-o perioadă dificilă.

"E cam sfidător..", spune Ion Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?