Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

La Kiev a avut loc un măcel în masă cu focuri de armă

7 aug. 2015,, 11:45   Externe
12631 3

Foto: agerpres.ro

La Kiev pe bulevardul Goloseevsky 46 a avut loc o încăierare în masă între agenţii de pază ai șantierului de construcţie și locuitorii caselor din preajmă și activiști. Cauza conflictului – tentativa activiștilor de a demola gardul care împrejmuia şantierul.

Despe aceasta a scris pe contul său de Facebook activistul civic Serghei Melnicenko.

"În timp ce agenţii de pază încercau să împiedice mulţimea să demonteze gardul, la faţa locului au ajuns circa o sută de activiști ai "Smerci". Între activiști și agenţii de pază a avut loc o încăierare în masă", - a scris Melnicenko.

Acesta a subliniat că au fost folosite beţe şi pietre. Dar nici atunci cînd paznicii au folosit arme de foc, poliția nu a luat măsuri pentru a reţine instigatorii.

"La rîndul lor, oameni în haine civile (poate poliția) s-au grăbit să prindă și să rețină activiștii și tinerii din casele vecine", - a spus activistul.

În cele din urmă, activiștii au dărîmat gardul, medicii de la Urgenţă au acordat asistenţă medicală mai multor locuitori și polițişti. Mai multe persoane, care aveau asupra lor arme și, potrivit martorilor, au tras în mulţime au fost reținute, a scris Melnicenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?