X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

„Termoelectrica” va fi condusă de fostul lichidator al „Termocom”-ului

5 aug. 2015,, 17:30   Economie
6718 1

Termoelectrica возглавил бывший ликвидатор Termocom-а
Foto: vedomosti.md

În funcția de director general al întreprinderii „Termoelectrica” a fost numit fostul administrator al procedurii de lichidare a SA „Termocom”, Veaceslav Eni, informează NOI.md.

Decizia respectivă a fost luată după interviurile desfășurate cu candidații la această funcție de către comisia de concurs. În afară de Veaceslav Eni, la concursul organizat de Ministerul Economiei au participat fostul director al CET-2 Anatolie Lichii, fostul director al „Termocom”-ului Mihail Cernei, fostul prim-vicedirector al „Termocom”-ului Vasile Leu și directorul tehnic al întreprinderii „Termoelectrica”, Iurie Razlovan.

Veaceslav Eni a fost numit în calitate de administrator al procedurii de lichidare a SA „Termocom” pe 18 martie 2014. Devenind învingătorul concursului de suplinire a funcției de director general al SA „Termoelectrica” (or. Chișinău, fosta CET-2), Eni va semna cu Consiliul societății pe acțiuni un contract pe trei ani. „Termoelectrica”, care a „înghițit” SA „Termocom” care a falimentat, se ocupă cu producția, distribuirea și livrarea energiei termice și producția energiei electrice, asigurînd sistemul centralizat de încălzire la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?