Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Un fost ministru ”se refugiază” la Zatoka pe 3 săptămâni

4 aug. 2015,, 15:30   Societate
7315 1

Un fost ministru ”se refugiază” la Zatoka pe 3 săptămâni
Foto: kankan.md

De câțiva ani nu a avut parte de concediu, deaceea anul acesta va merge pe câteva săptămâni în vacanță, până spune el, se va sătura de trândăvit. Este vorba despre fostul ministru al Transporturilor, Vasile Botnari.

Că tot l-a prins șomeria în plină perioadă estivală, democratul ne-a spus că va merge pe 3 sau chiar 4 săptămâni în vacanță cu familia, după care va reveni și își va căuta un loc de muncă. Zice că nu-și face griji de faptul că a rămas fără funcție: ”atâta timp cât am mâini, picioare și cap, nu mă tem, de lucru este...”.

Întrebat ce destinație de vacanță preferă, fostul șef de la Transporturi ne-a răspuns fără a sta prea mult pe gânduri că-i place Zatoka și Kobleva, stațiuni de pe litoralul ucrainesc. Nu știm dacă a spus-o în glumă, din modestie, sau pe bune, cert este că a încercat să ne convingă de decizia sa.

Și ceilalți miniștri, rămași șomeri de câteva zile, ne-au spus că deocamdată vor profita de vacanță după care își vor căuta de lucru. Fostul ministru al Apărării, Viorel Ciubotaru, s-a arătat destul de rezervat în ceea ce privește activitățile sale de viitor ”examinez dar și aștept propuneri. Ceea ce mi-aș fi dorit eu ... de fapt e prea devreme... nu știu vedem...”.

Fostul șef de la Mediu, Sergiu Palihovici, spunea reporterului Deschide.MD într-o conversație anterioară că cel ma probabil va reveni la activitatea sa academică.

Vladimir Grossu, ministrul-șomer de la Justiție, nu ne-a răspuns la telefon pentru a-i afla și planurile sale de viitor.

Amintim că după semnarea Acordului de constituire a Alianței pentru Integrare Europeană 3, Ministerul Transporturilor, cel al Mediului, al Apărării și al Educației i-au revenit PL, iar formațiunea și-a delegat proprii membri în funcțiile de conducere ale acestor instituții. Cât ține de Ministerul Justiției, acest a ”migrat” de la PLDM, la PD și respectiv s-a pomenit cu ministru nou la conducere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?