X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Dodon: Streleț va fi demis tot de cei care l-au numit

29 iul. 2015,, 15:28   Politică
6087 6

Dodon: Streleț va fi demis tot de cei care l-au numit
Foto : noi.md

Noul guvern în frunte cu Valeriu Sterleț nu va rezista mai mult de patru luni în funcție, afirmă liderul socialiștilor, Igor Dodon. Acesta a anunțat astăzi că fracțiunea PSRM nu va acorda vot de încredere acestei candidaturi la ședința de mîine a Parlamentului, informează NOI.md.

„Conducerea PLDM a înaintat o candidatură care va fi ușor controlată de oligarhi și va îndeplini toate sarcinile care îi vor fi puse în față. Consider că durata acestui guvern va fi de trei, maximum patru luni, pînă la sfîrșitul acestui an. Ulterior, va fi demis tot de cei care l-au numit. El nu va avea curajul să-și dea demisia așa cum au făcut-o ceilalți, dar va fi demis de Parlament pe fondalul unei situații social-economie foarte dificile”, a precizat Dodon.

În opinia socialistului, PLDM nu a rezistat presiunilor și a optat în cele din urmă pentru un candidat șantajabil la funcția de prim-ministru.

„Domnul Filat personal a dat dovadă că nu are verticalitate și a cedat la loviturile lui Plahotniuc. Noi nu am fi votat nici pentru candidatura Maiei Sandu, deoarece nu susținem candidaturile propuse de oligarhi, însă Maia Sandu ar fi fost o soluție mai bună pentru Republica Moldova”, a adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?