Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Trei climatologi de vază au fost ucişi

29 iul. 2015,, 13:25   Externe
8964 4

Foto: infobiz.md

Peter Wadhams, profesor oceanograf, a declarat ca trei oameni de ştiinţă care studiază impactul încălzirii globale asupra topirii ghețarilor arctici ar fi fost uciși.

Peter Wadhams, susţine că Seymour Lekson de la University College din Londra, Katherine Giles și Tim Boyd din Asociația scoțiană de Ştiinţe Marine au fost uciși, deoarece toţi trei au murit timp de cîteva luni, unul după altul, în 2013. Profesorul, de asemenea, afirmă că şi el a fost ținta unor asasini. Șoferul unui camion a încercat să împingă mașina lui de pe traseul M25.

Potrivit lui, de moartea oamenilor de ştiinţă care se ocupau de problema topirii ghețarilor arctici ar putea fi interesate companiile petroliere.

Profesorul Lekson, directorul Centrului de observații polare din UCL, a murit după ce a căzut de pe o scară în timpul petrecerii de Revelion în Essex. Dr. Boyd a fost ucis de un fulger în timp ce se plimba cu cîinele în Port Appin, Scoția, în ianuarie 2013 și Dr. Giles, în aprilie 2013 a fost lovită de un camion în centrul Londrei în timp ce se plimba cu bicicleta.

În ciuda presupusei tentative de asasinat, profesorul Wadhams nu a depus plîngere la poliție. "Ele (decesele) toate arată ca un accident, dar cum au fost grupate în timp este foarte ciudat. M-am gîndit că este mai bine să nu ating acest subiect", - a declarat Peter Wadhams pentru Times, citat de expert.ru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?