Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Leancă: Comportamentul conducerii PLDM a fost previzibil

28 iul. 2015,, 15:04   Politică
3200 2

Leancă: Comportamentul conducerii PLDM a fost previzibil
Foto : epochtimes.ro

Decizia coaliției de guvernare de a retrage candidatura Maiei Sandu și a o înainta pe cea a lui Valeriu Streleț la funcția de premier denotă că partidele aflate la putere nu vor schimbările necesare țării. Astfel a comentat liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, acțiunile din ultima perioadă ale partenerilor coaliției, implicit ale PLDM, notează NOI.md.

„Maia Sandu – premier, încă un episod trist în istoria țării noastre, încă un moment care arată că alianța de guvernare care se constituie nu vrea schimbările atît de necesare pentru scoaterea țării din criza profundă în care se află. Asta denotă că și în continuare, în prim-plan se pun interesele înguste de partid și de grup, iar interesele cetățeanului, spre regret, rămîn pe planul doi… Iar un asemenea comportament al conducerii PLDM a fost unul previzibil”, susține Iurie Leancă.

Precizăm că șeful statului l-a desemnat pe vicepreședintele PLDM Valeriu Streleț în calitate de candidat pentru funcția de prim-ministru, la propunerea coaliției. Astăzi, Streleț a început consultările cu reprezentanții PL și PD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?