X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Guvernul SUA va continua realizarea Programului „Compact-II” în Moldova

24 iul. 2015,, 15:47   Societate
2728 2
Foto: sfm.md
Guvernul SUA este interesat de continuarea realizării programului „Compact-II” în Republica Moldova. Detaliile respective vor fi discutate în luna septembrie curent, la New York, de către actualul prim-ministru în exercițiu, Natalia Gherman, și managerii programului „Compact”.

Vicedirectorul corporației americane „Provocările Mileniului”, Fatema Sumar, a apreciat înalt mersul realizării proiectelor din cadrul Progarmului „Compact-I”. Declarația a fost făcută în cadrul întrevederii de vineri cu Natalia Gherman, au anunțat susrse din cadrul serviciului de presă al Guvernului.

Părțile au subliniat necesitatea continuării procesului de implementare a proiectelor în cadrul acestui program, precum și extinderea acestora în alte domenii prioritare.

Natalia Gherman a apreciat înalt rezultatele implementării proiectelor Programului „Compact” în domeniul infrastrcuturii drumurilor și agricultură, subliniind că datorită acestui program Guvernul Republicii Moldova întreprinde pași concreți pentru îndeplinirea sarcinilor prevăzute de Acordul de asociere Moldova – UE.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?