X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Încă un punct de reabilitare va fi amenajat în oraș astăzi

23 iul. 2015,, 15:00   Capitala
2196 0
Сегодня еще один реабилитационный пункт будет установлен в центре столицы
Foto: omg.md
Pe lîngă cele cinci puncte de reabilitare , deja existe în oraș, astăzi va mai apărea unul în regiunea Secției Consulare a Ambasadei României în Republica Moldova, informează Noi.md.
Lucrătorii din cadrul Serviciul Protecției Civile și Situații Excepționale vor instala astăzi un cort de triaj, pe strada Grigore Ureche, 2. Acesta va funcționa în perioada 23-27 iulie, între orele 9.30 – 18.30, iar persoanele care au nevoie de ajutor medical în perioada caniculară se pot adresa echipajului care va fi de gardă.

Potrivit șefei secției asistență medicală din cadrul Direcției sănătate a municipiului Chișinău, Svetlana Lupu, „pe parcursul perioadei 13-19 iulie, 2605 de adresări au fost înregistrate la instituțiile de triaj. Corturile de triaj amenajate în sectoarele orașului, au funcționat doar pe data de 18 și 19 iulie, iar pe parcursul acestor două zile au fost înregistrate 759 de adresări, dintre care 330 au venit din zona Pieței Centrale”. Tot Svetlana Lupu a menționat faptul că „nu s-au înregistrat, pînă la momentul actual, cazuri de insolații și nici cazuri de urgență”.

Reprezentații direcției sănătate fac un apel către locuitorii capitalei și roagă să fie evitate primblările neargumentate în orele de vîrf ale zilei, atunci cînd temperaturile sînt extrem de ridicate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?