Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Încă doi primari au aderat la Partidul Democrat din Moldova

22 iul. 2015,, 09:00   Politică
3535 4

Foto: noi.md

Încă doi primari independenţi au aderat la Partidul Democrat din Moldova. Este vorba despre edilii din localităţile Crasnoarmeiscoe şi Mereşeni, din raionul Hînceşti.

Cei doi primari spun că au ales echipa PDM pentru că o consideră de încredere.

"E un partid mai puternic, sper, ca împreună cu ajutorul partidului, să reuşesc să realizez ceva pentru comuna noastră. Pentru că avem foarte multe de realizat", a spus primarul din Mereşeni Tatiana Buruiană.

Primarul satului Crasnoarmeiscoe, din raionul Hînceşti, crede că împreună cu Partidului Democrat din Moldova va reuşi să implementeze mai multe proiecte utile pentru localitatea sa.

"Am încredere mare în acest partid şi sînt mulţi prieteni în Partidul Democrat. Sper că vom găsi limbă comună cu conducerea raionului să facem un bine pentru satul nostru", a declarat Alexandru Todoseiciuc.

Săptămîna trecută, primarul satului Antoneşti, raionul Ştefan Vodă şi cel localitatea Lipceni, raionul Rezina, au aderat la PDM. În urma alegerilor generale locale din 14 iunie, Partidul Democrat din Moldova a obţinut cele mai multe mandate de primari din ţară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?