X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 508

Pilotul forțelor aeriene elene a mers cu un avion de vînătoare în Turcia ca să extragă numerarul de la bancomat

20 iul. 2015,, 12:30   Externe
6143 2
Foto: riafan.ru
Un pilot al forțelor aeriene elene a aterizat în Turcia în apropierea unui bancomat, a extras puțin peste 2 mii de euro și, profitînd de relieful localității pentru a nu fi depistat de radarele turcești, a revenit pe aerodromul de pe care a decolat, transmit mediile de informare străine.

Potrivit unui post de radio francez, maiorul Gomer Sisostopulus, a aterizat cu avionul de vînătoare F-16 la distanța de trei km de la Seke, la un aerodrom militar abandonat. El a chemat un taxi și s-a deplasat pînă la bancomatul cel mai apropiat, de la care a extras 6 mii de lire turcești, ceea ce constituie 2 mii 78 de euro. După aceasta, după cum se susține, fiind invizibil pentru radarele turcești, pilotul a revenit în Grecia.

Se precizează că sarcina maiorului a fost controlul unui segment din Marea Egee, din cauza căruia în ultimul timp între Turcia și Grecia au apărut numeroase disensiuni. Intrînd în zona, în care controlul radarelor grecești era ineficient, pilotul, chipurile, a coborît la o înălțime minimă, după ce a aterizat în Turcia.

Potrivit versiunii mass-media, numărul de bord al avionului cu semne de identificare grecești a fost comunicat poliției de taximetristul turc, în baza datelor bancomatului a fost stabilită identitatea pilotului.

Reamintim că în Grecia din bancomate pot fi extrase doar 60 de euro pe zi, transferurile de valută străină în Grecia au fost suspendate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?