X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Liberal-reformatorii acuză „PPEM – Iurie Leancă” de comportament necolegial

17 iul. 2015,, 16:00   Politică
4045 3
Foto: basarabia.md
Partidul Liberal Reformator (PLR) a criticat activitatea colegilor din blocul electoral "Platforma Populară Europeană - Iurie Leancă" în campania pentru alegerile locale. În opinia PLR, blocului electoral "îi lipsea spirit european".

Copreşedintele PLR, fostul vicespicher Oleg Bodrug, intervievat de "Infotag", a spus că unele organizaţii teritoriale ale partidului s-au arătat nemulţumite de comportamentul partenerilor din bloc în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale generale din 14 iunie.

"Pe parcursul campaniei au apărut numeroase probleme în raioane. Oameni din echipa lui Leancă promovau în raioane candidaţi necunoscuţi, practic găsiţi în stradă, asigurîndu-le locuri bune în listele electorale, în timp ce persoanele cunoscute s-au ales cu ultimele locuri sau deloc nu au fost incluse în liste", a spus el.

Potrivit lui Bodrug, un asemenea comportament demonstrează că au fost greşite acţiunile PPEM, care au dus la rezultate proaste în unele raioane.

"În pofida contradicţiilor, nu ne-am retras din bloc, oferind alegătorului posibilitatea de a vota pentru o alternativă proeuropeană a partidelor oligarhice", a spus fostul deputat.

Bodrug a spus că în prezent poartă negocieri cu reprezentanţii Platformei Civice "DA" pentru unirea forţelor împotriva "oligarhilor ce au acaparat ţara".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?