Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

A fost dejucată o tentativă de evadare din țară a unui figurant în dosarul Băncii de Economii

17 iul. 2015,, 13:52   Societate
5444 1
Foto: noi.md
Administratoarea companiei off-shore Dovastra Capital LP, pe care oamenii legii o consideră implicată în fraudele cu credite de la Banca de Economii, a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău vineri, 17 iulie, în timp ce aceasta încerca să părăsească Moldova, relatează NOI.md.

În urma controlului pasagerilor uneia dintre cursele aeriene care decolează de pe Aeroportul Internațional Chișinău, angajații serviciilor competente au identificat și reținut o femeie – administratoarea companiei off-shore Dovastra Capital LP. Organele anticorupție consideră că întreprinderea comercială în cauză este implicată în schema de spălare a banilor obținuți drept credit de la Banca de Economii de către companiile Caravita SRL și Business Estate Investment în lunile iunie și septembrie ale anului trecut. Totodată, persoana reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău a ignorat de nenumărate ori citațiile expediate de angajații serviciilor anticorupție ale Republicii Moldova și nu s-a prezentat la interogatoriu.

Doamna a fost escortată la Centrul Național Anticorupție, unde este audiată de ofițerii de urmărire penală și procurori.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?