Transnistria stiri: 1393
Preşedintele stiri: 4035

Astrologii bat alarma, pentru Ucraina au început "datele negre"

16 iul. 2015,, 15:50   Externe
8435 3

Foto: agerpres.ro

Astrologii și numerologii, au declarat că primele două săptămîni ale lunii iulie sînt "negre" pentru Ucraina, iar ceea ce s-a întîmplat în Mukacevo a fost, de asemenea, "programat" în date.

Experții prezic că, în următoarele cîteva zile în Ucraina sînt posibile și alte dezastre: crize financiare, dezastre naturale și alte probleme, scrie obozrevatel.com.

Motivul - luna nouă din 16 iulie și o poziție foarte proastă a planetelor Mercur, Venus și Marte înainte de luna nouă. Ceva asemănător a avut loc înainte de tsunami-ul din Oceanul Indian din 2004 și înainte de debutul anului 2014.

Potrivit astrologului Liubovi Șehmatova, "datele negre" sînt determinate de aranjamentul nefericit al planetelor. Astrologul spune, că în aceste două săptămîni se produc ecourile evenimentelor care au avut loc între 1- 15 octombrie 2014. "Acestea sînt lucruri karmice - finalizarea celor nefinalizate. Acest lucru este valabil pentru persoanele fizice și pentru lucrurile globale", - a spus Șehmatova. Ea a adaugat: problemele cu care se confruntă oamenii în această perioadă, au caracter financiar și interpersonal.

"Cineva se schimbă locul de muncă, cineva pierde bani, cineva începe o explicație a relației fel -.. Și la nivel de țară De exemplu, o încăierare în Mucacevo și atacuri a crescut în zona ATO - totul sa întîmplat la fel de de data aceasta ", - spune Shehmatova. Potrivit ei, dar se teme de "data de negru" nu este necesar, deoarece acestea sînt necesare pentru o schimbare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?